در ۶ ماهه امسال محقق شد؛
ناظر گمرکات گیلان با اشاره به رشد ۱۹ درصدی ترانزیت خارجی مبدا به میزان ۵۲۷ هزار تن در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به مقصد گمرکات استان گیلان خبر داد.،
کد خبر:
1101403346
۱۸ مهر ۱۴۰۳ – ۰۸:۳۸ قبل از ظهر
13 بازدید
به گزارش روابط عمومی گمرکات استان گیلان :ناظر گمرکات گیلان و مدیرکل گمرک بندرانزلی با اشاره به ترانزیت خارجی مبدا در ۶ ماهه نخست سال جاری تاکید کرد: میزان ترانزیت خارجی گمرک مبدا از گمرکات استان گیلان معادل ۵۲۷ هزار و ۴۷۶ تن است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی ۱۹ درصد افزایش داشته است.
صادق برزگر اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری میزان صادرات از گمرکات استان گیلان معادل ۵۹۴ هزارتن و به ارزش ۳۴۲ میلیون دلار بوده است.
وی با بیان اینکه عمدهترین کالاها در محصولات صادراتی مربوط به محصولات نباتی، سبزیجات، محصولات معدنی و مصنوعات آن، محصولات سرامیکی و مصنوعات آن، محصولات شیمیایی، پتروشیمی، پلاستیکی و محصولات صنایع غذایی بوده است، افزود: صادرات عمدتا به کشورهای روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، افغانستان، اوکراین، ترکمنستان و بلاروس انجام شده است.
برزگر تصریح کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری میزان واردات از گمرکات استان گیلان معادل یک میلیون و ۱۶۴ هزار تن و به ارزش ۷۲۹ میلیون و ۶۰۷ هزار دلار بود.
ناظر گمرکات گیلان و مدیرکل گمرک بندرانزلی گفت: با توجه به آمار ترکیب کالایی در سال جاری عمده واردات از گمرکات گیلان به واردات کالاهای اساسی غلات؛ جو و ذرت دامی، گوشت و روغن اختصاص یافته است.
برزگر افزود: سایر کالاها شامل چوب، تخته، محصولات شیمیایی، کاغذ، مقوا خمیر چوب، ماشین آلات و لوازم و قطعات آن بود که کالاهای وارداتی عمدتاً از کشورهای مبدا روسیه، قزاقستان، چین، آذربایجان، امارات متحده عربی، اوکراین، ترکیه، اکوادور و … بودند که از گمرکات استان گیلان ترخیص شدند.
وی در خصوص ترانزیت خارجی مقصد در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به مقصد گمرکات استان گیلان، گفت: ترانزیت خارجی مقصد به وزن ۲۹۹ هزارو ۷۴۹ تن انجام شده که از لحاظ وزنی ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

بدون دیدگاه