مدیرکل گمرک یزد از رشد ارزش کالاهای صادراتی این گمرک در نه ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال قبل از آن خبر داد.
کد خبر:
۱۱۰۱۴۰۲۲۸۲
۱۲ دی ۱۴۰۲ – ۱۵:۲۰ بعد از ظهر
11 بازدید
محمدحسین سلمانی با اشاره به عملکرد تجارت خارجی استان در نه ماهه امسال، گفت: در نه ماهه سال جاری بیش از ۲ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۵۱۱ تن کالا به ارزش ۳۸۴ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۶۲۶ دلار از این گمرک به خارج از کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن ۶ درصد کاهش و از نظر ارزش دلاری ۶ درصد افزایش را نشان می دهد.
مدیرکل گمرک استان یزد تعداد کشور هدف صادراتی در این مدت را ۵۴ کشور ذکر کرد و افزود: کالاهای صادراتی یزد در این مدت اکثرا به کشورهای همسایه شامل عراق ، امارات متحده عربی ، پاکستان ، افغانستان، عمان و ترکیه ارسال شده است.
وی کاشی و سرامیک ، هیدروکربن های سبک ، اکسیدهای مولیبدن ، میلگرد و پروفیل و شمش فولادی ، نایلون و نایلکس را عمده ترین کالاهای صادراتی یزد در این مدت ذکر کرد.
سلمانی همچنین میزان واردات گمرک استان در این مدت را ۹۲ هزار و ۶۸۶ تن کالا به ارزش ۲۱۸ میلیون و ۹۰۶ هزار و ۴۸۳ دلار عنوان کرد که از نظر وزن ۶ درصد کاهش و از حیث ارزش ۹ درصد افزایش داشته است.
وی تعداد کشورهای هدف وارداتی گمرک یزد در این مدت را ۳۳ کشور عنوان کرد و افزود: مواد اولیه و ماشین آلات خط تولید عمده ترین کالاهای وارداتی استان هستند.

بدون دیدگاه